Aspergeragoût met ham

Variatietips:

  • – Serveer de ragoût met versgebakken knapperig stokbrood.
  • – Vul soezen met de ragoût.
  • – Maak de ragoût iets dunner en geef er gekookte krieltjes bij.

    Aspergeragoût met ham

    Niveau: Gemiddeld

    Ingrediƫnten

    Instructies

    1. Smelt de boter in een sauspan, roer er de bloem door en voeg het afgekoelde aspergekookvocht toe.
    2. Breng de saus al roerend aan de kook en laat haar nog 1 minuut nasudderen.
    3. Breng op smaak met peper, nootmuskaat en zout.
    4. Snijd de asperges in stukjes en roer ze samen met de hamblokjes door de
    5. ragoût.
    6. Voeg vlak voor het opdienen een scheutje koffieroom toe, de ragoût mag daarna niet meer koken.
    7. Verwarm wat mooie pasteibodempjes of bak een lege pizzabodem.
    8. Breng de ragoût hierop over en garneer met wat groen en wat achtergehouden ham.

    Notes

    Variatietips:
  • - Serveer de ragoût met versgebakken knapperig stokbrood.
  • - Vul soezen met de ragoût.
  • - Maak de ragoût iets dunner en geef er gekookte krieltjes bij.
  • Keywords: asperge, asperges, spargel, lente
    [instagram-feed]