Saté kambing Madura 2

Smeer de stukjes vlees in met de fijngestampte ingrediënten en het tamarindesap en laat dit tenminste 45 minuten intrekken.

  • Rijg het vlees aan satéstokjes en bak de saté boven een houtskoolvuur of onder de grill bruin en gaar.
  • Serveer heet met een satésaus.

    Saté kambing Madura 2

    Niveau: Gemiddeld

    Ingrediƫnten

    Instructies

    1. 4 rode Spaanse pepers
    2. 6 sjalotjes
    3. 3 teentjes knoflook
    4. 4 drooggebakken kemiries
    5. 125 gr drooggebakken geraspte kokos
    6. 1 dessertlepel bruine suiker
    7. 3 theelepels zout
    8. 2 theelepels drooggebakken ketoembar
    9. 1/2 theelepel drooggebakken djinten
    10. 1 cm gember
    11. 1 cm drooggebakken trassi

    Notes

    Smeer de stukjes vlees in met de fijngestampte ingrediënten en het tamarindesap en laat dit tenminste 45 minuten intrekken.
  • Rijg het vlees aan satéstokjes en bak de saté boven een houtskoolvuur of onder de grill bruin en gaar.
  • Serveer heet met een satésaus.
  • Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
    [instagram-feed]