Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Babi pangang
Dit gerecht kan ook goed gemaakt worden met kipfilet, dan is het ajam pangang.
Keuken
Geen
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 1 uur
Ingrediƫnten
5
ons hamlappen
2
uien
2
teentjes knoflook
3
eetlepels bruine basterdsuiker
5
eetlepels Ketjap
1
theelepel Sambal
1
blikje tomatenpuree
1
eetlepel appelsiroop
Instructies
Braad het vlees.
(kook ondertussen de rijst)
Snijd de uien en doe ze erbij.
Doe vervolgens de ketjap, knoflook (geperst), de sambal en de basterdsuiker erbij.
Laat het geheel 30 minuten sudderen.
Voeg dan het blikje tomatenpuree erbij en 1 eetlepel appelsiroop.
(Atjar Tampur kan er ook met sap bij)
Binden met Maizena.
Notes
Dit gerecht kan ook goed gemaakt worden met kipfilet, dan is het ajam pangang.