Print opties:

Babi pangang

Dit gerecht kan ook goed gemaakt worden met kipfilet, dan is het ajam pangang.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 1 uur
Ingrediƫnten
  • 5 ons hamlappen
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels bruine basterdsuiker
  • 5 eetlepels Ketjap
  • 1 theelepel Sambal
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 eetlepel appelsiroop
Instructies
  1. Braad het vlees.
  2. (kook ondertussen de rijst)
  3. Snijd de uien en doe ze erbij.
  4. Doe vervolgens de ketjap, knoflook (geperst), de sambal en de basterdsuiker erbij.
  5. Laat het geheel 30 minuten sudderen.
  6. Voeg dan het blikje tomatenpuree erbij en 1 eetlepel appelsiroop.
  7. (Atjar Tampur kan er ook met sap bij)
  8. Binden met Maizena.
Notes
Dit gerecht kan ook goed gemaakt worden met kipfilet, dan is het ajam pangang.
Keywords: chinees lente herfst winter