Print opties
Titel
Recipe Content
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal Delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Zalm uit de oven
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Keuken
Nederlands
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
5
zalmfilets
3
sjalotten
150
gram kleine tomaatjes
1
rode paprika
5
takjes tijm
5
el olijfolie
3
el olijven.
1
citroen
3
el bladpeterselie
zout
peper
Instructies
Snijd de sjalotten in stukjes.
Snijd de paprika in reepjes.
Snijd de olijven in ringetjes of in stukjes.
Pers de citroen uit.
Marineer de vis 20 minuten in een mengsel van sjalotjes, tomaten, paprika, tijm, olijfolie, olijven en citroensap.
Rooster de gemarineerde zalm in ongeveer 12 minuten gaar in de oven.
Bestrooi de zalm met zout en peper.
Garneer de zalm met peterselie.
Notes
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Keywords:
vis