Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Zalm uit de oven
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Total Time
45 minuten
Keuken:
Nederlands
Soort:
Hoofdgerecht
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
5
zalmfilets
3
sjalotten
150
gram kleine tomaatjes
1
rode paprika
5
takjes tijm
5
el olijfolie
3
el olijven.
1
citroen
3
el bladpeterselie
zout
peper
Instructies
1
Snijd de sjalotten in stukjes.
2
Snijd de paprika in reepjes.
3
Snijd de olijven in ringetjes of in stukjes.
4
Pers de citroen uit.
5
Marineer de vis 20 minuten in een mengsel van sjalotjes, tomaten, paprika, tijm, olijfolie, olijven en citroensap.
6
Rooster de gemarineerde zalm in ongeveer 12 minuten gaar in de oven.
7
Bestrooi de zalm met zout en peper.
8
Garneer de zalm met peterselie.
9
Notes
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Keywords:
vis