Print opties

Zalm uit de oven

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
  • 5 zalmfilets
  • 3 sjalotten
  • 150 gram kleine tomaatjes
  • 1 rode paprika
  • 5 takjes tijm
  • 5 el olijfolie
  • 3 el olijven.
  • 1 citroen
  • 3 el bladpeterselie
  • zout
  • peper
Instructies
  1. Snijd de sjalotten in stukjes.
  2. Snijd de paprika in reepjes.
  3. Snijd de olijven in ringetjes of in stukjes.
  4. Pers de citroen uit.
  5. Marineer de vis 20 minuten in een mengsel van sjalotjes, tomaten, paprika, tijm, olijfolie, olijven en citroensap.
  6. Rooster de gemarineerde zalm in ongeveer 12 minuten gaar in de oven.
  7. Bestrooi de zalm met zout en peper.
  8. Garneer de zalm met peterselie.
Notes
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Keywords: vis