Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Varkensvlees met tomaten en aubergines
Varkensvlees met tomaten en aubergines
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
250
gram varkenspoelet
2
aubergines
4
tomaten
I
Ui
2
tenen knoflook uit de knijper
2
theelepels sambal oelek
1
serehstengel
2
theelepels verse geraspte gember
1
theelepel kurkuma
Instructies
Zet het vuur laag, voeg de serehstengel, de gember en de kurkuma toe en laat het vlees op laag vuur gaar trekken.
Haal het vlees uit de bouillon en laat het goed uitlekken. Dep het droog.
Was de aubergines en verwijder de stelen. Was de tomaten.
Snijd aubergines en tomaten in stukken.
Maak de ui schoon en snijd hem in ringen.
Bak in wat olie de aubergines, tomaten en uiringen aan.
Voeg de sambal toe en roer alles goed door.
Roer het vlees door het groentemengsel en laat alles goed heet worden.
Notes
Varkensvlees met tomaten en aubergines