Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Stamppot met paksoi
Stamppot met paksoi
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
11/2
kg aardappelen
zout,
peper
2
grote uien
1
struik paksoi (±
400
gr)
100
gr mosterdkaas
2
eetlepels bloem
20
gr boter
1
bekertje zure room
2
eetlepels piccalilly
Instructies
Pel de ui en snijd hem in ringen.
Snijd de paksoi in dunne repen en de kaas in blokjes.
Wentel de uiringen door de bloem en bak ze in de hete boter bruin.
Stamp de aardappelen met enkele lepels kookvocht fijn en schep er de paksoi, de kaas, de zure room, de piccalilly en wat peper en zout door.
Warm de stamppot goed door, garneer met de uiringen en serveer met een gebakken schnitzel.
Notes
Stamppot met paksoi
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/stamppot-met-paksoi/