Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Spaghetti met gehaktballetjes
Spaghetti met gehaktballetjes
Keuken
Italiaans
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
2
blikken gepelde tomaten
1
peen
1
ei
1
grote ui
1
blikje tomatenpuree
1
stengel bleekselderij
500
gram gehakt
1
el gehaktkruiden
1
ui
paneermeel
(volkoren)
spaghetti
olijfolie
peper
zout
Instructies
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
Pel en snipper de ui.
Was en snij de winterpeen in stukjes.
Pel de knoflook.
Doe het ei met de paneermeel en de gehaktkruiden door het gehakt en maak kleine balletjes.
Verhit de olijfolie en voeg de tomatenpuree toe. Roer het even goed door en laat de puree eventjes op een laag vuur meebakken.
Voeg alle groenten toe aan de tomatensaus en pers de knoflook er boven uit.
voeg nu de gehaktballetjes toe aan de tomaten-groentensaus.
Laat de gehaktsballetjes afgedekt ca. 10 minuten op een laag vuur gaar worden.
Breng alles op smaak met zout en peper.
Serveer saus en spaghetti apart.
Notes
Spaghetti met gehaktballetjes