Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Snelle mexicaanse ovenschotel
Verwarm de oven voor op 200 graden.;Invriesbaar! Serveren met wat sla.
Total Time
45 minuten
Keuken:
Noord-Amerikaans Tex-Mex
Soort:
Hoofdgerecht
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
dubbele
kipfilet
1
blik stukjes tomaat (uitgelekt)
2
teentjes knoflook
2
potten boneschotel Mexicaans met mas (Hak)
1
zak tortillachips (nacho cheese)
1
zakje geraspte kaas
peper
zout
olie
of boter voor het braden
Instructies
1
Snij de kip in stukjes.
2
Braad de stukjes kip even aan. Bestrooi ze met peper en zout.
3
Voeg de bonen en de stukjes tomaat toe.
4
Pers de knoflook erboven uit.
5
Even laten sudderen.
6
Neem een ovenschaal en wissel laagjes bonenmengsel af met tortilla chips (in stukjes gebroken) (net als lasagne).
7
Bestrooi het geheel met geraspte kaas en zet de schaal nog zo'n 20 minuten in de oven.
8
Notes
Verwarm de oven voor op 200 graden.;Invriesbaar! Serveren met wat sla.