Print opties:

Saté van schapenvlees

Saté van schapenvlees
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 500 gr schapen- of lamsbout
  • 5 eetlepels vloeibare tamarinde
  • 1 eetlepel sambal manis
  • 3 tenen knoflook uit de knijper
  • 4 gepofte kemirienoten
  • 2 theelepels ketoembar
  • 1 theelepel djinten
  • 2 theelepels versgeraspte gemberwortel of 1 theelepel gemberpoeder
Instructies
  1. Snijd het vlees in niet te kleine dobbelstenen of vraag uw slager, dit voor u te doen.
  2. Wrijf het vlees in met de marinade en laat het minstens 1 uur intrekken.
  3. Rijg het vlees aan stokjes of pennen en rooster het onder de grill of op de barbecue.
  4. U kunt er een sojasaus bij serveren.
Notes
Saté van schapenvlees
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees