Print opties:

Roti Alubhari (roti gevuld met aardappelen)

Variatietip: Serveer ook eens met Jhienga Tarkari, Alu en Ei Tarkari, Kouseband met Garnalen, Aardappel met Peultjes, Kouseband met Aardappel.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 2 theelepels Faja Lobi Knoflook
  • 1 Madam Jeanette peper
  • 500 gram zelfrijzend bakmeel
  • 300 ml water
  • 500 gram aardappelen
  • 2 eetlepels gemalen komijnzaad
  • 100 ml olie
  • zout
Instructies
  1. De aardappelen wassen en met schil gaarkoken, van schil ontdoen en fijnprakken, vervolgens in een schaal doen en hieraan komijnzaad, knoflook, peper en zout naar smaak toevoegen en het geheel goed mengen. Deeg
  2. Voor verdere bereiding, zie het recept van Roti.
  3. Nickerie, Murgie Masala Speciaal, Bhera Ke Ghos (lamsvlees in masala) of Doksa Masala (eendenborstfilet in masala).
Notes
Variatietip: Serveer ook eens met Jhienga Tarkari, Alu en Ei Tarkari, Kouseband met Garnalen, Aardappel met Peultjes, Kouseband met Aardappel.