Print opties:

Roomborstplaat

Voeg voor chocoladeborstplaat aan de suiker 2 eetlepels cacaopoeder toe en ga verder te werk volgens bovenstaand recept
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 10 minuten
Ingrediƫnten
  • 500 gr witte basterdsuiker
  • 1 1/2 dl koffieroom
  • 50 gr boter
  • ingevet vetvrij papier
  • ingevette metalen borstplaatvormen
Instructies
  1. laat de suikerstroop, onder af en toe roeren, op hoog vuur inkoken tot de
  2. stroop in draden aan een lepel blijft hangen.
  3. Roer de boter erdoor, neem de pan van het vuur en blijf roeren tot een
  4. krassend geluid hoorbaar is.
  5. Schenk het mengsel in de met het papier beklede vormen en verwijder het
  6. papier, zodra de borstplaat witte vlekjes krijgt.
  7. Laat de borstplaat helemaal afkoelen en verwijder de vormen.
Notes
Voeg voor chocoladeborstplaat aan de suiker 2 eetlepels cacaopoeder toe en ga verder te werk volgens bovenstaand recept
Keywords: sinterklaas, sint klaas, nicolaas, zwarte piet, zak, roe, recept, recepten
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/roomborstplaat/