Print opties:

Romige lamssstoof

Romige lamssstoof
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 600 gr lamslappen
  • versgemalen peper en zout
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 25 gr boter
  • 100 gr gerookt spek in reepjes
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 dl room culinair
  • 1 eetlepel groene pesto
Instructies
  1. Snipper de uien en de knoflook.
  2. Verhit de boter in een braadpan en bak de spekreepjes hierin uit.
  3. Schep ze uit de pan en fruit dan de ui en de knoflook.
  4. Schep ook deze uit de pan en braad het vlees rondom aan.
  5. Bestrooi met het kerrie- en gemberpoeder.
  6. Voeg het ui-knoflookmengsel weer toe, schenk er een beetje water bij en laat het vlees in 11/2 uur gaar stoven.
  7. Voeg de room en de pesto toe en bind eventueel met wat allesbinder.
  8. Lekker met tagliatelle en venkel.
Notes
Romige lamssstoof
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees