Print opties:

Romige andijviestampot met gehakt

Romige andijviestampot met gehakt
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 750 gr aardappelen
  • zout, peper
  • 500 gr panklare andijvie
  • 100 gr half-om-halfgehakt
  • 100 gr MonChou
  • 3 eetlepels uiensoeppoeder
Instructies
  1. Schep er na 10 minuten de andijvie op.
  2. Roerbak intussen het gehakt in een droge pan met anti-aanbaklaag rul en grijs.
  3. Giet de aardappelen en de andijvie af en stamp ze door elkaar.
  4. Meng er het gehakt, de MonChou en het uiensoeppoeder door en breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Notes
Romige andijviestampot met gehakt
Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/romige-andijviestampot-met-gehakt/