Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Romige andijviestampot met gehakt
Romige andijviestampot met gehakt
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
750
gr aardappelen
zout,
peper
500
gr panklare andijvie
100
gr half-om-halfgehakt
100
gr MonChou
3
eetlepels uiensoeppoeder
Instructies
Schep er na 10 minuten de andijvie op.
Roerbak intussen het gehakt in een droge pan met anti-aanbaklaag rul en grijs.
Giet de aardappelen en de andijvie af en stamp ze door elkaar.
Meng er het gehakt, de MonChou en het uiensoeppoeder door en breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Notes
Romige andijviestampot met gehakt
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/romige-andijviestampot-met-gehakt/