Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Ragoût van lamsvlees
Ragoût van lamsvlees
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gr lamsvlees (lende)
boter
4-5
teentjes knoflook
peterselie
gemalen
oude kaas
2
eieren
1/2
citroen
peper,
zout
Instructies
Doe daarna het in de pan achtergebleven bakvet in een andere pan en fruit daarin wat knoflook en peterselie.
Doe het gebakken lamsvlees, zodra de knoflook kleur krijgt, erbij en kruid het met peper en zout.
Keer het vlees steeds om en laat het even op het vuur, zodat het alle kruiderij opneemt.
Maak dan de volgende saus:
Klop in een steelpannetje 2 eieren los met een flinke greep geraspte oude kaas (Italianen nemen Parmezaanse) en 1/2 citroen.
Giet dit bij het vlees, roer door en serveer zodra het ei is gestold.
Lekker met nieuwe gekookte aardappelen en asperges.
Notes
Ragoût van lamsvlees
Keywords:
pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/ragot-van-lamsvlees/