Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Ragoût van lamsvlees
Ragoût van lamsvlees
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gr lamsvlees (lende)
boter
4-5
teentjes knoflook
peterselie
gemalen
oude kaas
2
eieren
1/2
citroen
peper,
zout
Instructies
1
Doe daarna het in de pan achtergebleven bakvet in een andere pan en fruit daarin wat knoflook en peterselie.
2
Doe het gebakken lamsvlees, zodra de knoflook kleur krijgt, erbij en kruid het met peper en zout.
3
Keer het vlees steeds om en laat het even op het vuur, zodat het alle kruiderij opneemt.
4
Maak dan de volgende saus:
5
Klop in een steelpannetje 2 eieren los met een flinke greep geraspte oude kaas (Italianen nemen Parmezaanse) en 1/2 citroen.
6
Giet dit bij het vlees, roer door en serveer zodra het ei is gestold.
7
Lekker met nieuwe gekookte aardappelen en asperges.
8
Notes
Ragoût van lamsvlees
Keywords:
pasen, voorjaar, lam, lamsvlees