Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Radicchiostamppot met geitenkaas en mango
Radicchiostamppot met geitenkaas en mango
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
kg aardappelen
zout
2
krapjes radicchio (rode sla)
1
kleine mango
200
gr Franse geitenkaas
180
gr gepelde hazelnoten
25
gr boter
1
dl melk
2
theelepels majoraan
versgemalen
zwarte peper
Instructies
Was de krapjes radicchio en snijd ze in dunne reepjes.
Schil de mango, snijd de plakken van de pit en snijd deze in stukjes.
Snijd de geitenkaas in stukjes.
Rooster de hazelnoten in een droge koekepan op laag vuur goudbruin.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
Roer er de boter en zoveel melk door dat een smeuïge puree ontstaat.
Voeg de majoraan en peper toe.
Schep de radicchio en de mango erdoor en warm de stamppot op zacht vuur
nog enkele minuten door; de radicchio moet wel knapperig blijven.
Schep op het laatst de kaas en de hazelnoten door de stamppot.
Breng de radicchiostamppot op smaak met zout en peper.
Notes
Radicchiostamppot met geitenkaas en mango