Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Paprika-rozijnensaus
Paprika-rozijnensaus
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
ui
1
rode paprika
1
eetlepel olijfolie
2
theelepels chilipoeder
1
dl tomaten-groentesap
2
eetlepels rozijnen
zout,
peper
Instructies
1
Maak de paprika schoon en snijd hem in heel kleine stukjes.
2
Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui en de paprika even aan.
3
Bak het chilipoeder even mee.
4
Voeg het tomaten-groentesap toe en laat de saus ± 10 minuten heel zachtjes
5
sudderen.
6
Was de rozijnen en laat ze in de saus nog ± 5 minuten zachtjes sudderen.
7
Breng de saus op smaak met zout en peper en doe haar over in een sauskom.
8
Geef de saus apart bij de stamppot.
9
Notes
Paprika-rozijnensaus
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman