Print opties

Pangafilet met sperziebonen en champignons

Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
  • 5 diepvries panga visfilets
  • 325 gram gele rijst
  • 5 bosuitjes
  • 900 gram sperziebonen
  • 250 gram champignons
  • 6 el bloem
  • zout
  • versgemalen peper
  • 6 el olie
  • 2 el ketjap
  • 2 el citroensap
Instructies
  1. Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Maak de groenten schoon, snijd de bosuitjes in schuine stukken en halveer de champignons. Kook de sperziebonen halfgaar en laat ze uitlekken.
  3. Wentel de pangafilets licht door de bloem en bestrooi ze met zout en peper.
  4. Verhit olie en bak de pangafilets aan beide kanten in ca. 8 min. gaar.
  5. Verhit in de wok de rest van de olie en bak de sperziebonen met de champignons ca. 3 min. Voeg de bosuitjes toe.
  6. Breng op smaak met de ketjap en het citroensap.
  7. Verdeel de rijst met de groenten over 5 borden en leg de pangafilets erop.
Notes
Extra nodig: wok.
Keywords: vis