- 5 diepvries panga visfilets
- 325 gram gele rijst
- 5 bosuitjes
- 900 gram sperziebonen
- 250 gram champignons
- 6 el bloem
- zout
- versgemalen peper
- 6 el olie
- 2 el ketjap
- 2 el citroensap
- Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
- Maak de groenten schoon, snijd de bosuitjes in schuine stukken en halveer de champignons. Kook de sperziebonen halfgaar en laat ze uitlekken.
- Wentel de pangafilets licht door de bloem en bestrooi ze met zout en peper.
- Verhit olie en bak de pangafilets aan beide kanten in ca. 8 min. gaar.
- Verhit in de wok de rest van de olie en bak de sperziebonen met de champignons ca. 3 min. Voeg de bosuitjes toe.
- Breng op smaak met de ketjap en het citroensap.
- Verdeel de rijst met de groenten over 5 borden en leg de pangafilets erop.