Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Opor Daging
Opor Daging
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gram varkenslappen
2
uien
3
tenen knoflook uit de knijper
1
theelepel ketoembar
2
theelepel sambal trassi
4
gepofte kemirienoten
1
theelepel laos
1
sereh stengel
2
djeroel peroetblaadjes
1/8
blok santen
Instructies
1
Wrijf uien, knoflook, ketoembar, sambal, trassi, kemiries en laos tot een brij.
2
Fruit deze in wat olie even aan.
3
Giet 4 deciliter water bij de saus, breng deze aan de kook en laat een paar minuten pruttelen.
4
Doe er vervolgens de serehstengel en de djeroek peroet bij.
5
Snijd het vlees in dobbelstenen en voeg het bij de saus.
6
Laat het vlees in de saus gaar koken.
7
Los, wanneer het vlees gaar is, de santen op in de saus.
8
9
Notes
Opor Daging
Keywords:
indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische