Print opties:

Nasi Goreng met Quorn

Nasi Goreng is een bijzonder populair rijstgerecht in Suriname; in Suriname vindt men dan ook verschillende nasi varianten afkomstig uit de keukens van de verschillende bevolkingsgroepen. Nasi Goreng met Quorn is een nasi zonder vlees, ontwikkeld in de Hindoestaanse keuken in Nederland
Keuken ,
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • Kotomisi Rijst
  • 250 gram Quorn
  • Faja Lobi Pinda-Sat
  • &eacute
  • saus
  • Faja Lobi Nasi Goreng (roerbakmix)
  • Faja Lobi Nasi Goreng (roerbakmix)
  • 1 Madam Jeanette peper
  • 3 eieren
  • olie
  • 1 fijngesneden stengel selderij
  • 1 gesneden stengel prei
  • zout
  • 1 theelepel tomatenpuree
Instructies
  1. Quorn toevoegen en enkele minuten lichtbruin bakken ; hieraan toevoegen 5 eetlepels Nasi Goreng (roerbakmix), selderij, tomatenpuree, peper, prei en het geheel 3 minuten roerbakken. 3 kopjes gekookte rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken; de laatste minuut de eieren toevoegen en goed omscheppen. Eventueel zout naar smaak toevoegen.
  2. Kouseband, Exotimex
  3. Redi Pepre Sauce,
  4. Zuurgoed en/of
  5. Gebakken Banaan.
  6. Variatietip: Verrijk de smaak met Faja Lobi Pinda-
  7. Saté saus.
Notes
Nasi Goreng is een bijzonder populair rijstgerecht in Suriname; in Suriname vindt men dan ook verschillende nasi varianten afkomstig uit de keukens van de verschillende bevolkingsgroepen. Nasi Goreng met Quorn is een nasi zonder vlees, ontwikkeld in de Hindoestaanse keuken in Nederland