Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Mosselen in kervelsaus met rauwe ham (Mejillones cantabria)
Mosselen in kervelsaus met rauwe ham (Mejillones cantabria)
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
2
eetlepels olijfolie
3
fijngesneden sjalotten
100
gr rauwe ham in dunne reepjes
1
eetlepel bloem
1
1/2 dl witte wijn
1
theelepel mosterd
2
eetlepels grofgesneden kervel
zout,
peper
1
kg schoongemaakte mosselen
Instructies
Voeg de bloem toe en bak die 2 minuten mee.
Roer de wijn, de mosterd, de kervel, (zout) en peper erdoor en laat alles op zacht vuur 5 minuten stoven.
Voeg de mosselen toe, dek de pan af en kook de mosselen op hoog vuur ± 5 minuten tot ze opengaan.
Schud de mosselen tijdens het koken 3 keer om.
Serveer de mosselen met de saus.
Notes
Mosselen in kervelsaus met rauwe ham (Mejillones cantabria)
Keywords:
spanje, portugal, tappas, tapas
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/mosselen-in-kervelsaus-met-rauwe-ham-mejillones-cantabria/