Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Mexicaanse salade
Makkelijk te maken, erg lekker.
Total Time
20 minuten
Keuken:
Noord-Amerikaans Tex-Mex
Soort:
Hoofdgerecht
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
300
gram gehakt
1
krop sla
1
zak tortilla chips
1
tomaat
1
bolletje mozzarella
1
blikje kidneybonen
1
blikje mas
olijven
(naar smaak)
1
avocado
geraspte
kaas
suiker
olijfolie
azijn
mosterd
Instructies
1
Bak het gehakt rul.
2
Maak ondertussen de chips fijn.
3
Snijd de tomaat, mozzarella, avocado in kleine stukjes.
4
Was de sla en snijd of scheur deze in stukken.
5
Maak met de suiker, olijfolie, azijn en mosterd een dressing en meng deze door de sla.
6
Doe de stukjes avocado er bij.
7
Meng nu de tomaat, bonen, mas, mozzarella, olijven en de helft van de chips erdoor.
8
Doe de gebakken gehakt over de salade.
9
Met het geheel af met de geraspte kaas en de rest van de chips.
10
Notes
Makkelijk te maken, erg lekker.