Print opties:

Mexicaans bord

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 30 minuten
Ingrediƫnten
  • 250 gram gehakt
  • 1/2 zakje tacokruiden
  • 2 kleine uien, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 2 vleestomaten (in blokjes)
  • blikje mas
  • zakje geraspte kaas
  • Tortilla chips (cheese)
  • 1 pot milde salsasaus of milde tacosaus
  • zak gemengde sla
Instructies
  1. Braad het gehakt rul en voeg de tacokruiden toe.
  2. Pers de knoflook er boven uit.
  3. Verdeel de gemengde sla over de borden.
  4. Leg daarop wat tortilla chips, uitjes, mas, blokjes tomaat en gehakt.
  5. Doe daar over heen de salsasaus.
  6. Dit alles moet goed verdeeld worden over de chips!
  7. Strooi de geraspte kaas er over.
  8. Zet de borden 6-8 minuten in de oven.
Notes
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/mexicaans-bord/