Print opties:

Lamskoteletten met tapenade

Lamskoteletten met tapenade
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 8 lamskoteletten &aacute
  • 75 gr
  • versgemalen zout en peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel citroensap
  • takjes tijm, dragon en peterselie
  • 4 eetlepels tapenade van groene olijven
Instructies
  1. Klop een marinade van de olie, de knoflook uit de pers, het citroensap en de kruiden en laat het vlees hierin 1/2 dag marineren.
  2. Rooster de koteletten in een grillpan aan beide kanten bruin, maar vanbinnen rosé.
  3. Bestrijk de koteletten vlak voor het serveren met de tapenade.
  4. Lekker met geroosterde aardappelparten en roergebakken groene aspergestukken.
Notes
Lamskoteletten met tapenade
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees