Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Lamskoteletten met tapenade
Lamskoteletten met tapenade
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
8
lamskoteletten á
75
gr
versgemalen
zout en peper
1
eetlepel olijfolie
1
teentje knoflook
1
eetlepel citroensap
takjes
tijm, dragon en peterselie
4
eetlepels tapenade van groene olijven
Instructies
Klop een marinade van de olie, de knoflook uit de pers, het citroensap en de kruiden en laat het vlees hierin 1/2 dag marineren.
Rooster de koteletten in een grillpan aan beide kanten bruin, maar vanbinnen rosé.
Bestrijk de koteletten vlak voor het serveren met de tapenade.
Lekker met geroosterde aardappelparten en roergebakken groene aspergestukken.
Notes
Lamskoteletten met tapenade
Keywords:
pasen, voorjaar, lam, lamsvlees