Print opties:

Lamskoteletten in vermoutmarinade

Lamskoteletten in vermoutmarinade
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 8 lamskoteletten &aacute
  • 100 gr
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel witte vermout
  • zout, versgemalen zwarte peper
  • 1 takje marjolein
  • 1 takje tijm
  • 1 koffielepel rozemarijn
  • 30 gr reuzel
  • 1 limoen
Instructies
  1. Bestrijk er het vlees mee en laat dit in de koelkast 1 nacht trekken.
  2. Bak het vlees aan beide kanten bruin in de reuzel en laat het aan iedere kant nog 2 minuten verder bakken.
  3. Serveer het vlees met de limoenpartjes, pasta zoals spaghetti of tagliatelle, kruidenboter en verse peultjes.
  4. Versier de schotel met enkele blaadjes munt.
Notes
Lamskoteletten in vermoutmarinade
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees