Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Lamskoteletjes met rozemarijn en tomaat
Lamskoteletjes met rozemarijn en tomaat
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
400
gr vleestomaten
2
knoflookteentjes
2
takjes rozemarijn
12
lamskoteletjes
zout,
versgemalen peper
3-4
eetlepels olijfolie
Instructies
Hak 1 knoflookteentje fijn en plet het andere met een mes.
Haal de rozemarijnnaaldjes van 1 takje.
Wrijf de lamskoteletjes in met zout en peper.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan, fruit de geplette knoflookteen even aan en voeg het takje rozemarijn toe.
Bak de lamskoteletjes hierin om en om in ± 6 minuten bruin.
Neem ze uit de pan en houd ze warm.
Neem het takje rozemarijn en de geplette knoflookteen uit de pan.
Voeg zo nodig wat olijfolie toe en bak de fijngehakte knoflookteen en de rozemarijnnaaldjes even aan.
Voeg de tomaatpartjes toe en bak ze ± 2 minuten.
Breng op smaak met zout en peper en serveer met de lamskoteletjes.
Lekker met aardappelgratin of aardappelpuree waar u fijngehakte olijven
door roert.
Notes
Lamskoteletjes met rozemarijn en tomaat
Keywords:
pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/lamskoteletjes-met-rozemarijn-en-tomaat/