Print opties:

Kruidige koolraapstamppot

Kruidige koolraapstamppot
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 500 gr koolraap
  • 2 aardappelen
  • 25 gr boter
  • 1/2 eetlepel nasi kruidenmix
  • 1 dl melk
  • zout, peper
  • 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 1 eetlepel gefruite uitjes
Instructies
  1. Smelt de boter in een pan en roer de nasikruiden erdoor.
  2. Schep de koolraap en de aardappelen erdoor.
  3. Voeg de melk toe en smoor de koolraap en de aardappelen in 15-20 minuten
  4. zachtjes gaar.
  5. Stamp alles fijn en klop het geheel met een handmixer tot een smeuïge
  6. puree.
  7. Breng op smaak met zout en peper en roer de tijmblaadjes erdoor.
  8. Strooi de gefruite uitjes erover.
Notes
Kruidige koolraapstamppot
Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/kruidige-koolraapstamppot/