Print opties:

Koude nudelsalade

Zet het nog even een paar uurtjes in de koelkast, dat komt de smaak zeer ten goede. Serveren met stokbrood en o.a. kruidenboter, sate met pindasaus.
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
  • blik ham
  • hele worst (salami)
  • blik jager meat
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 2 uien
  • pak spaggettini
  • 8 eieren
  • 1 eetlepel mosterd
  • 8 eetlepels mayonaise
  • 3 4 eetlepels ketchup
  • 2 eetlepels fijn gehakte peterselie en bieslook
  • beetje peper en zout
Instructies
  1. De spaggettini en eieren koken, afgieten en laten afkoelen.
  2. Een grote pan of schaal nemen en hierin alle klein gesneden ham, salami, meat, paprika, uien en fijn gehakte peterselie en bieslook mengen.
  3. Mayonaise, ketchup en mosterd, peper en zout er bij doen.
  4. Tot slot spaggettini er doorheen roeren en de halve eieren er bovenop leggen.
Notes
Zet het nog even een paar uurtjes in de koelkast, dat komt de smaak zeer ten goede. Serveren met stokbrood en o.a. kruidenboter, sate met pindasaus.