Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Koude nudelsalade
Zet het nog even een paar uurtjes in de koelkast, dat komt de smaak zeer ten goede. Serveren met stokbrood en o.a. kruidenboter, sate met pindasaus.
Keuken
Nederlands
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
blik
ham
hele
worst (salami)
blik
jager meat
1
gele paprika
1
groene paprika
1
rode paprika
2
uien
pak
spaggettini
8
eieren
1
eetlepel mosterd
8
eetlepels mayonaise
3
4 eetlepels ketchup
2
eetlepels fijn gehakte peterselie en bieslook
beetje
peper en zout
Instructies
De spaggettini en eieren koken, afgieten en laten afkoelen.
Een grote pan of schaal nemen en hierin alle klein gesneden ham, salami, meat, paprika, uien en fijn gehakte peterselie en bieslook mengen.
Mayonaise, ketchup en mosterd, peper en zout er bij doen.
Tot slot spaggettini er doorheen roeren en de halve eieren er bovenop leggen.
Notes
Zet het nog even een paar uurtjes in de koelkast, dat komt de smaak zeer ten goede. Serveren met stokbrood en o.a. kruidenboter, sate met pindasaus.