Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Knoflookstamppot met shoarma en paprikasaus.
Knoflookstamppot met shoarma en paprikasaus.
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
11/2
kg geschilde aardappelen in blokjes
zout,
peper
8-10
teentjes knoflook
11/2
dl olijfolie
3
groene paprika's in blokjes
11/2
dl runderbouillon (van tablet)
30
gr boter
400
gr reepjes shoarmavlees
2
bosjes lente-ui in schuine ringen
Instructies
Bak de paprika 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olie en breng op smaak met zout en peper.
Voeg de bouillon toe en laat het met het deksel op de pan 10 minuten zachtjes koken.
Pureer de paprika met het kookvocht en zeef het.
Roerbak de shoarmareepjes 5 minuten in de boter.
Bak de lente-ui 2 minuten in 2 eetlepels olie.
Stamp de aardappelen en de knoflook met de rest van de olie tot een gladde puree.
Schep de lente-ui erdoor en breng de stamppot met peper op smaak.
Schep de shoarmareepjes op de stamppot en serveer de paprikasaus erbij.
Notes
Knoflookstamppot met shoarma en paprikasaus.
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/knoflookstamppot-met-shoarma-en-paprikasaus/