Print opties
Titel
Recipe Content
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal Delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Kipfilet in roquefortroomsaus
Kipfilet in roquefortroomsaus
Keuken
Nederlands
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 30 minuten
Ingrediƫnten
4
halve kipfilets
3
el olijfolie
250
gram roquefort in stukjes
1
dl witte wijn
2
dl slagroom
zout
peper
50
gram studentenhaver
rijst
blik
doperwten
3
(hardgekookte) eieren
Instructies
Snijd de kip in reepjes.
Kook de rijst.
Kook de 3 eieren.
Verwarm de olie in de (hapjes)pan en roerbak de reepjes.
Voeg de kaas, wijn en de room toe. Verwarm het geheel circa 10 minuten en voeg zout en peper naar smaak toe.
Bestrooien met studentenhaver.
Snijd de hardgekookte eieren in partjes.
Laat de doperwten uitlekken.
Meng de doperwten en de eieren met de rijst.
Notes
Kipfilet in roquefortroomsaus
Keywords:
makkelijk snel