Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Kabeljauw met tomaat en kaas
Verwarm de oven voor op 200 graden. Serveren met gekookte aardappels of (pandan)rijst.;
Total Time
45 minuten
Keuken:
Nederlands
Soort:
Hoofdgerecht
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
grote ui, gesnipperd
scheutje
olijfolie
4
grote vleestomaten
(zee)zout
peper
250
gram geraspte (belegen) kaas
1
blik gepelde tomaten (gepureerd)
500
gram kabeljauwfilet
Instructies
1
Bak de gesnipperde ui in een beetje olijfolie glazig.
2
Snijd de tomaten in blokjes.
3
Voeg ze bij de ui en breng het goed op smaak met zout en peper.
4
Voeg nu de kaas toe toe en laat deze op matig vuur smelten.
5
Bedek de gehele bodem van de (ingevette) ovenschaal met de bliktomaten.
6
Leg hierop de kabeljauwfilets.
7
Giet het mengsel van tomaat en kaas over de vis.
8
Zet de schaal 25-30 minuten in de oven.
9
Notes
Verwarm de oven voor op 200 graden. Serveren met gekookte aardappels of (pandan)rijst.;
Keywords:
vis