Print opties:

Kabeljauw met tomaat en kaas

Verwarm de oven voor op 200 graden. Serveren met gekookte aardappels of (pandan)rijst.;
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • scheutje olijfolie
  • 4 grote vleestomaten
  • (zee)zout
  • peper
  • 250 gram geraspte (belegen) kaas
  • 1 blik gepelde tomaten (gepureerd)
  • 500 gram kabeljauwfilet
Instructies
  1. Bak de gesnipperde ui in een beetje olijfolie glazig.
  2. Snijd de tomaten in blokjes.
  3. Voeg ze bij de ui en breng het goed op smaak met zout en peper.
  4. Voeg nu de kaas toe toe en laat deze op matig vuur smelten.
  5. Bedek de gehele bodem van de (ingevette) ovenschaal met de bliktomaten.
  6. Leg hierop de kabeljauwfilets.
  7. Giet het mengsel van tomaat en kaas over de vis.
  8. Zet de schaal 25-30 minuten in de oven.
Notes
Verwarm de oven voor op 200 graden. Serveren met gekookte aardappels of (pandan)rijst.;
Keywords: vis
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/kabeljauw-met-tomaat-en-kaas/