Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Kabeljauw met tomaat en kaas
Verwarm de oven voor op 200 graden. Serveren met gekookte aardappels of (pandan)rijst.;
Keuken
Nederlands
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
1
grote ui, gesnipperd
scheutje
olijfolie
4
grote vleestomaten
(zee)zout
peper
250
gram geraspte (belegen) kaas
1
blik gepelde tomaten (gepureerd)
500
gram kabeljauwfilet
Instructies
Bak de gesnipperde ui in een beetje olijfolie glazig.
Snijd de tomaten in blokjes.
Voeg ze bij de ui en breng het goed op smaak met zout en peper.
Voeg nu de kaas toe toe en laat deze op matig vuur smelten.
Bedek de gehele bodem van de (ingevette) ovenschaal met de bliktomaten.
Leg hierop de kabeljauwfilets.
Giet het mengsel van tomaat en kaas over de vis.
Zet de schaal 25-30 minuten in de oven.
Notes
Verwarm de oven voor op 200 graden. Serveren met gekookte aardappels of (pandan)rijst.;
Keywords:
vis
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/kabeljauw-met-tomaat-en-kaas/