Print opties:

Green stuffed New Zealand lamb

Een andere methode:
  • Snijd het vlees van de gebraden lamsrug in plakken, leg die terug op de rug en doe tussen de plakken lamsvlees een laagje van de gesmoorde groenten, tuinkruiden en kiwi.
  • Maak de saus en bedek het geheel daarmee.
  • Keuken
    Soort
    Niveau Gemiddeld
    Ingrediƫnten
    • 1 kg lamsrug
    • 4 kiwi's
    • 2 uien
    • 1 preitje
    • groen van selderij
    • peterselie
    • 1/2 komkommer
    • 3 grote augurken
    Instructies
    1. Snijd intussen de uien, prei, komkommer en augurken in blokjes.
    2. Begin met de ui en de prei in boter te smoren, voeg er later de komkommer en de augurken aan toe en op het laatste moment de fijngehakte selderij, peterselie, tuinkruiden naar smaak en tenslotte de in blokjes gesneden kiwi.
    3. Maak van dit mengsel op een schaal een bedje en leg daar de lamsrug op.
    4. Blus de braadboter met wat bouillon af en neem de pan van het vuur.
    5. Maak een mengsel van eidooier en room en bindt de braadjus daarmee.
    Notes
    Een andere methode:
  • Snijd het vlees van de gebraden lamsrug in plakken, leg die terug op de rug en doe tussen de plakken lamsvlees een laagje van de gesmoorde groenten, tuinkruiden en kiwi.
  • Maak de saus en bedek het geheel daarmee.
  • Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees