Print opties
Titel
Recipe Content
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal Delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Gnocchi met paprika-gehaktsaus
Gnocchi met paprika-gehaktsaus
Keuken
Nederlands
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 30 minuten
Ingrediƫnten
500
gram gnocchi (pasta)
500
gram gekruid gehakt
2
paprika's (verschillende kleuren)
150
gram worteltjes
1
ui
1
blik tomatenstukjes
1
tl knoflookpasta
0,25
l. vleesbouillon
1
blikje tomatenpuree
3
el olijfolie
1
tl oregano
1
el paprikapoeder
1
(pasta)bouillonblokje
zout
peper
Instructies
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar met het (pasta)bouillonblokje.
Zet een pan water met het pastabouillonblokje op en breng deze aan de kook.
Snijd de paprika's en worteltjes in blokjes.
Snipper de ui.
Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul.
Voeg vervolgens de ui, knoflookpasta, paprikablokjes en worteltjes toe en bak het al roerend kort mee.
Doe de tomaten met het sap bij het gehaktmengsel.
Roer het geheel goed door elkaar.
Breng het op smaak met oregano, paprikapoeder, zout en peper.
Breng de saus aan de kook.
Schenk vervolgens de bouillon erbij en voeg de tomatenpuree toe.
Breng alles al roerend opnieuw aan de kook.
Laat de saus zonder deksel op een laag vuur 10 minuten zachtjes koken.
Gnocchi en saus apart serveren.
Notes
Gnocchi met paprika-gehaktsaus