Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Gemarineerde kipvleugeltjes
Gemarineerde kipvleugeltjes
Keuken
Nederlands
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 3 minuten
Ingrediƫnten
8
kipvleugeltjes
ketjap
manis (de zoete)
sambal
paar
druppels citroensap
1
teentje knoflook (geperst)
aromazout
(naar smaak)
snufje
kerriepoeder
klein
beetje sla-olie
Instructies
Maak van de ketjap manis, sambal, citroensap, knoflook, aromazout, kerriepoeder en sla-olie een marinade.
Laat de kipvleugeltjes een nacht lang in de marinade liggen.
Kippenvlees moet door en door gaar zijn, dus laat de vleugeltjes voor het roosteren even een kwartiertje wellen in bijna kokend water.
Spoel de kipvleugeltjes af onder de koude kraan. Dep ze droog en rooster ze op de barbecue.
Notes
Gemarineerde kipvleugeltjes