Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Gekruid rundvlees
Gekruid rundvlees
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
100
gr runderlappen
2
rode pepers
2
groene pepers
6
sjalotjes
3
tenen knoflook uit de knijper
3
eetlepels ketjap benteng
1
theelepel gemberpoeder
1
theelepel laos
0,5
theelepel djinten
1
theelepel ketoembar
Instructies
1
Was de pepers, verwijder de steeltjes en hak ze fijn.
2
Wilt u het gerecht niet zo scherp, snijd de pepers dan eerst open en verwijder de pitjes alvorens ze fijn te hakken.
3
Maak de sjalotjes schoon en snipper ze.
4
Wrijf sjalotjes, knoflook en pepers fijn.
5
Verwarm wat olie in een koekepan en bak het mengsel op.
6
Voeg gember, laos, djinten en ketoembar toe en roer alles goed om.
7
Doe het vlees in de pan en bak dit onder voortdurend omschepppen even aan.
8
Giet de ketjap erbij en nbg een half kopje water.
9
Zet het vlees laag en laat het in ca. 20 minuten gaar worden.
10
11
Notes
Gekruid rundvlees
Keywords:
indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische