Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Gekruid rundvlees
Gekruid rundvlees
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gram mager rundvlees
1/2
blok san ten
10
salamblaadjes
10
gedroogde spaanse pepers
2
uien
3
tenen knoflook uit de knijper
1
eetlepel ketoembar
1
theelepel djinten
2
theelepels bruine suiker of 1 theelepel javaanse suiker
1
theelepel laos
Instructies
Laat het vlees op laag vuur gaar trekken.
Haal het dan uit de pan en snijd het in dunne repen.
Los het blok santen op in de warme bouillon.
Maak de ui schoon en snipper hem fijn.
Wrijf ui, knoflook, spaanse pepers, ketoembar, djinten, laos en suiker tot een brij.
Meng deze met de kokosmelk en doe het vlees weer in de pan.
Voeg de salamblaadjes toe en laat alles sudderen tot het vocht verdampt is.
Notes
Gekruid rundvlees
Keywords:
indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/gekruid-rundvlees-2/