Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Gegratineerde groene koolstamppot
Gegratineerde groene koolstamppot
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gr aardappelen
2
eetlepels olie
250
gr panklare groene kool
2
theelepels shoarmakruiden
1
dl appelsap
1
ei
100
gr oude geraspte kaas
Instructies
Verhit de olie in een braadpan en bak de aardappelblokjes en de kool met de shoarmakruiden ± 3 minuten op hoog vuur tot de kool is geslonken.
Voeg het appelsap toe en smoor de aardappelen en de kool in een gesloten
pan in ± 10 minuten gaar.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Stamp de aardappelen en de kool fijn en roer er het ei en 50 gr kaas door.
Doe de stamppot over in een kleine wijde ovenschaal en strooi er de rest van de kaas rover.
Zet de schaal onder de grill en laat de schotel in ± 5 minuten goudbruin worden.
Notes
Gegratineerde groene koolstamppot
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/gegratineerde-groene-koolstamppot/