Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Gegratineerde groene koolstamppot
Gegratineerde groene koolstamppot
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gr aardappelen
2
eetlepels olie
250
gr panklare groene kool
2
theelepels shoarmakruiden
1
dl appelsap
1
ei
100
gr oude geraspte kaas
Instructies
1
Verhit de olie in een braadpan en bak de aardappelblokjes en de kool met de shoarmakruiden ± 3 minuten op hoog vuur tot de kool is geslonken.
2
Voeg het appelsap toe en smoor de aardappelen en de kool in een gesloten
3
pan in ± 10 minuten gaar.
4
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
5
Stamp de aardappelen en de kool fijn en roer er het ei en 50 gr kaas door.
6
Doe de stamppot over in een kleine wijde ovenschaal en strooi er de rest van de kaas rover.
7
Zet de schaal onder de grill en laat de schotel in ± 5 minuten goudbruin worden.
8
Notes
Gegratineerde groene koolstamppot
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman