Print opties
Titel
Recipe Content
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal Delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Gahaktschotel uit Ambon
Gahaktschotel uit Ambon
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
400
gram gehakt halfom
2
spaanse pepers
250
gram taoge
250
gram witte of savooiekool
4
eetlepels pindakaas
2
eetlepels ketjap manis
Instructies
Bak het gehakt uit zonder extra vet te gebruiken.
Zet het daarvoor eerst op heel laag vuur en zet de v1am geleidelijk hoger, terwijl u steeds goed roert.
Voeg, wanneer het gehakt rul is, de kool toe en laat deze onder steeds omscheppen slinken.
Was de taoge en verwijder de groene vliezen.
Roer de pindakaas los met de ketjap.
Doe de taoge in de pan en laat deze een minuut meebakken.
Roer tenslotte de saus door het gerecht en schep alles goed om.
Laat nog even doorwarmen en haal de pan dan van het vuur.
Notes
Gahaktschotel uit Ambon
Keywords:
indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische