Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Boerenkoolstamppot
Boerenkoolstamppot
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
11/2
kg kruimige aardappelen
zout
600
gr boerenkool
1
ui
1
bakje oesterzwammen
1
bakje kastanjechampignons
150
gr gezouten cashewnoten
1
eetlepel boter
1
dl melk
1
eetlepel mosterd
peper
50
gr geraspte oude kaas
Instructies
Snipper intussen de ui en roerbak hem 5 minuten in de boter met de oesterzwammen en de kastanjechampignons.
Hak 2/3 deel van de cashewnoten fijn.
Giet de boerenkool met de aardappelen af en stamp ze fijn.
Voeg melk toe tot een smeuïge stamppot ontstaat.
Schep de ui met de paddestoelen, de noten, de mosterd en de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Notes
Boerenkoolstamppot
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/boerenkoolstamppot/