Print opties:

Boerenkoolstamppot speciaal

Boerenkoolstamppot speciaal
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 1 grote ui
  • 50 gr boter
  • 750 gr panklare boerenkool
  • 11/2 kg geschilde aardappelen
  • 1 dl melk
  • 1 potje pesto
  • zout, peper
Instructies
  1. Verhit de boter in een ruime pan en fruit de ui daarin 5 minuten.
  2. Voeg de gewassen boerenkool toe en laat die al omscheppend slinken.
  3. Leg de aardappelen erop, voeg wat zout toe en laat alles in ± 25 minuten gaar koken.
  4. Voeg de melk en de pesto toe en tamp alles door elkaar.
  5. Breng op smaak met wat peper en zout.
  6. Geef er de volgende bijgerechten bij.
Notes
Boerenkoolstamppot speciaal
Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman