Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Bietjesstamppot met ui en tartaar
Bietjesstamppot met ui en tartaar
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
750
gr aardappelen
300
gr koolrabi
zout
1
geraspte appel
3
eetlepels umer
1
theelepel kaneel
2
uien
2
eetlepels olie
4
tartaartjes
peper
400
gr gekookte bietjes in blokjes of geraspt
Instructies
Stamp ze fijn en schep er de appel, umer en kaneel door.
Pel de uien, snijd ze in ringen en bak die in een anti-aanbakpan in 1 eetlepel olie glazig.
Schep ze uit de pan en bak hierin de tartaartjes in 1 eetlepel olie aan beide zijden bruin; bestrooi de tartaar met peper en zout.
Schep de bietjes door de puree en laat alles goed doorwarmen.
Serveer de stamppot met de gebakken ui en de tartaartjes.
Notes
Bietjesstamppot met ui en tartaar
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman