Opnemen in afdrukweergave:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Vergroot tekst
Verklein tekst
Biefstuk met amandelen
Biefstuk met amandelen
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gram biefstuk
4
spaanse pepers
2
theelepels gemberpoeder
3
tenen knoflook uit de knijper
2
uien
2
theelepels bruine suiker
olie
50
gram geschaafde amandelen
sap
van 1 citroen
Instructies
1
Was de pepers, verwijder de stelen, snijd ze doormidden en verwijder de zaadjes. Dit gerecht moet namelijk wel pittig, maar niet echt scherp zijn.
2
Wrijf ui, pepers, gemberpoeder en amandelen tot een brij. Bak deze samen met de suiker in de olie even aan.
3
Voeg het citroensap toe en laat alles een minuut sudderen.
4
Snijd de biefstuk in repen. Bak deze onder goed roeren in het uimengsel gaar.
5
Zorg dat de stukken biefstuk het mengsel goed opgenomen hebben.
6
7
Notes
Biefstuk met amandelen
Keywords:
indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische