Print opties:

Bakkeljauw met Bakbanaan

Bakbanaan staat er altijd garant voor dat het te bereiden gerecht smaakvol wordt; door deze bijzondere banaan ook nog te combineren met een ander populair Surinaams product als de bakkeljauw, kan het echt niet meer mis gaan!
Keuken ,
Soort
Niveau Gemiddeld
Ingrediƫnten
  • 300 ml Kotomisi Cocosmelk
  • 1 theelepel Aji-No-Moto
  • 6 groene bakbananen
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • stukje groene peper
  • 1 tak selderij
  • 300 gram
  • Faja Lobi Bakkeljauw
  • Faja Lobi Sweet Chili Sauce
Instructies
  1. Als de cocosmelk bijna geheel verdampt is, de ui, tomaat, Aji-No-Moto, peper en selderij toevoegen.
  2. Het geheel samen gaarkoken.
Notes
Bakbanaan staat er altijd garant voor dat het te bereiden gerecht smaakvol wordt; door deze bijzondere banaan ook nog te combineren met een ander populair Surinaams product als de bakkeljauw, kan het echt niet meer mis gaan!
Keywords: suriname, surinaams, recept, recepten, koken