Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Atjar babi
Atjar babi
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
1
hamschijf
10
zilveruitjes
4
eetlepels sambal oelek
1
eetlepel mosterdpoeder
1/2
theelepel gemberpoeder
1
teen knoflook uit de knijper
1
theelepel koenjit
1/2
liter azijn
Instructies
Maak de mosterdpoeder aan met een eetlepel water.
Fruit de schoongemaakte uitjes met de knoflook in wat olie even aan.
Doe het vlees erbij en laat het onder goed omscheppen kleuren.
Giet een kop warm water in de pan en voeg de sambal, het mosterdpoeder, de gember en de koenjit toe.
Laat even pruttelen en doe er dan de azijn bij.
Kook alles op laag vuur tot het vlees gaar is.
Laat het vlees in de saus afkoelen en zet het gerecht een dag in de koelkast.
Notes
Atjar babi
Keywords:
indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/atjar-babi/