Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Asperges in een jasje uit de Elzas
Asperges in een jasje uit de Elzas
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
Kook
asperges zoals algemeen bekend is, of maak een potje open, als verse te duur of niet te koop zijn. Het mogen witte, groene of stukjes zijn.
Laat
de asperges uitlekken en maak ze goed droog.
Maak
een niet te dun papje van meel, zout, suiker, ei, melk en wat bier.
Maak
olie, om te frituren, goed heet (zonder netje).
Haal
een droge asperge door het papje, dat er dan goed aan moet kleven en leg dit in de hete olie.
Laat
er een mooi bruin kostje op komen.
Ga
zo door tot alle asperges gebakken zijn en bewaar de reeds gebakken asperges op een warme schaal.
Instructies
Maar ook heerlijk bij een gekookte aardappel.
Notes
Asperges in een jasje uit de Elzas
Keywords:
asperge, asperges, spargel, lente
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/asperges-in-een-jasje-uit-de-elzas/