Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Patatas Bravas, aardappelblokjes in pikante tomatensaus
patatas bravas
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
2
middelgrote aardappelen
2
eetlepels olijfolie
zout,
peper
1/2
chilipeper
1
gesnipperd uitje
1
geperste teen knoflook
1
1/2 dl gezeefde tomaten (pot)
4
eetlepels droge witte wijn
2
eetlepels fijngeknipte peterselie
Instructies
Bestrooi ze met zout en peper.
Ontzaad de chilipeper, hak hem fijn en bak hem zacht met de ui en de rest van de olie.
Bak de knoflook kort mee.
Voeg de tomaten en de wijn toe, laat het op laag vuur tot een dikke saus
inkoken en breng op smaak met zout en peper.
Roer de aardappelen door de saus en bestrooi het geheel met de peterselie.
Serveer direct.
Notes
patatas bravas
Keywords:
spanje, portugal, tappas, tapas
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/aardappelblokjes-in-pikante-tomatensaus/