Print opties:

Wrappervulling

Dit is goed in te vriezen. Dit recept is een DUBBELE portie! Het is belangrijk dat de tomaten goed worden afgegoten, anders wordt het gerecht te nat. Los serveren met warme wraps. Aan tafel klaarmaken.
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 20 minuten
Ingrediƫnten
  • 1 teentje knoflook
  • 500 gram gehakt
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 2 blikken tomatenpuree
  • 2 uien
  • 1 zakje taco-kruiden (casa-fiesta)
  • 2 blikken kidneybonen
  • Aan tafel in bakjes:
  • 2 tomaten, in stukjes
  • gemengde sla
  • geraspte kaas
  • mas (uitgelekt)
  • pot salsasaus
Instructies
  1. Braad het gehakt rul.
  2. Ui snipperen en meebakken.
  3. Blikken tomatenblokjes goed afgieten met een vergiet (of zeef) en erbij doen.
  4. Geperste knoflook erbij doen.
  5. Kidneybonen goed afgieten en erbij doen.
  6. Goed laten doorwarmen.
  7. Alles pureren (met staafmixer of in de foodprocessor).
  8. Tacokruiden en tomatenpuree erbij doen. Goed mengen.
  9. In de pan op een laag vuur laten indikken.
Notes
Dit is goed in te vriezen. Dit recept is een DUBBELE portie! Het is belangrijk dat de tomaten goed worden afgegoten, anders wordt het gerecht te nat. Los serveren met warme wraps. Aan tafel klaarmaken.
Keywords: wrappers
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/wrappervulling/