Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Waterkersstamppot
Waterkersstamppot
Keuken
Geen
Soort
Geen
Niveau
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gr aardappelen
zout
150
gr waterkers
1
dikke plak achterham van 100 gr
1
dikke plak mosterdkaas van 100 gr
15
gr boter
1/2
dl melk
versgemalen
zwarte peper
Instructies
Was intussen de waterkers, verwijder de grove steeltjes en snijd de waterkers enkele malen door.
Snijd de ham en de kaas in blokjes.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
Voeg de boter en zoveel melk toe dat een smeuïge puree ontstaat.
Schep de waterkers, de ham en de kaas erdoor en voeg naar smaak peper toe.
Warm de stamppot al roerend goed door.
Lekker met paprika-rozijnensaus.
Notes
Waterkersstamppot
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/waterkersstamppot/