Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Waterkersstamppot
Waterkersstamppot
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
500
gr aardappelen
zout
150
gr waterkers
1
dikke plak achterham van 100 gr
1
dikke plak mosterdkaas van 100 gr
15
gr boter
1/2
dl melk
versgemalen
zwarte peper
Instructies
1
Was intussen de waterkers, verwijder de grove steeltjes en snijd de waterkers enkele malen door.
2
Snijd de ham en de kaas in blokjes.
3
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
4
Voeg de boter en zoveel melk toe dat een smeuïge puree ontstaat.
5
Schep de waterkers, de ham en de kaas erdoor en voeg naar smaak peper toe.
6
Warm de stamppot al roerend goed door.
7
Lekker met paprika-rozijnensaus.
8
Notes
Waterkersstamppot
Keywords:
winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman