Print opties:

Volkorenbroodjes met eiersalade

Volkorenbroodjes met eiersalade
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 20 minuten
Ingrediƫnten
  • 5 bruine broodjes (volkoren, meergranen- of waldkornbollen)
  • 3 theelepels mosterd
  • 5 eieren
  • 1,5 eetlepel magere yoghurtdressing
  • 2,5 eetlepel demi crme frache
  • peper
  • zout
  • mespuntje kerriepoeder
  • 2,5 eetlepels gehakte bieslook (vers of diepvries)
  • sla om te garneren
Instructies
  1. Halveer de broodjes en besmeer ze licht met mosterd.
  2. Pel de eieren en verdeel ze in 6 parten.
  3. Meng de magere yoghurtdressing met de demi crme frache, peper, zout, kerriepoeder en bieslook.
  4. Schep de saus luchtig door de eieren.
  5. Beleg de broodjes met sla en schep de eiersalade erop.
Notes
Volkorenbroodjes met eiersalade
Read it online: https://de-chef.nl/recipe/volkorenbroodjes-met-eiersalade/