Print opties:
Title
Recept inhoud
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Afdrukken
Volkorenbroodjes met eiersalade
Volkorenbroodjes met eiersalade
Keuken
Nederlands
Soort
Lunch
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 20 minuten
Ingrediƫnten
5
bruine broodjes (volkoren, meergranen- of waldkornbollen)
3
theelepels mosterd
5
eieren
1,5
eetlepel magere yoghurtdressing
2,5
eetlepel demi crme frache
peper
zout
mespuntje
kerriepoeder
2,5
eetlepels gehakte bieslook (vers of diepvries)
sla
om te garneren
Instructies
Halveer de broodjes en besmeer ze licht met mosterd.
Pel de eieren en verdeel ze in 6 parten.
Meng de magere yoghurtdressing met de demi crme frache, peper, zout, kerriepoeder en bieslook.
Schep de saus luchtig door de eieren.
Beleg de broodjes met sla en schep de eiersalade erop.
Notes
Volkorenbroodjes met eiersalade
Read it online:
https://de-chef.nl/recipe/volkorenbroodjes-met-eiersalade/