Print opties:

Visschotel met bleekselderij en tomaat

Verwarm de oven voor op 175 graden.;Bij vis uit de vriezer moet de je de vis eerst goed laten ontdooien!!;
Keuken
Soort
Niveau Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
  • 450 - 500 gram (voorgekookte) plakjes aardappel
  • 2 gesnipperde uien
  • zout
  • peper
  • 400 gram visfilet in stukken
  • 3 vleestomaten
  • 3 stengels bleekselderij
  • bladselderij
  • beetje olie
Instructies
  1. Ovenschaal invetten
  2. Voorgekookte aardappelschijfjes er dakpansgewijs in leggen.
  3. Beetje peper en zout erover strooien
  4. Gesnipperde ui er over strooien
  5. Stukken visfilet erop leggen
  6. Vleestomaten in plakjes snijden en erop leggen.
  7. Stengels bleekselderij in dunne boogjes snijden en erop leggen.
  8. Bestrooien met zout en peper en fijngehakte bladselderij.
  9. Beetje olie erover sprenkelen.
  10. Ca. 30 minuten in de oven.
Notes
Verwarm de oven voor op 175 graden.;Bij vis uit de vriezer moet de je de vis eerst goed laten ontdooien!!;