Print opties:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Visschotel met bleekselderij en tomaat
Verwarm de oven voor op 175 graden.;Bij vis uit de vriezer moet de je de vis eerst goed laten ontdooien!!;
Keuken
Nederlands
Soort
Hoofdgerecht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
Total Time: 45 minuten
Ingrediƫnten
450
- 500 gram (voorgekookte) plakjes aardappel
2
gesnipperde uien
zout
peper
400
gram visfilet in stukken
3
vleestomaten
3
stengels bleekselderij
bladselderij
beetje
olie
Instructies
Ovenschaal invetten
Voorgekookte aardappelschijfjes er dakpansgewijs in leggen.
Beetje peper en zout erover strooien
Gesnipperde ui er over strooien
Stukken visfilet erop leggen
Vleestomaten in plakjes snijden en erop leggen.
Stengels bleekselderij in dunne boogjes snijden en erop leggen.
Bestrooien met zout en peper en fijngehakte bladselderij.
Beetje olie erover sprenkelen.
Ca. 30 minuten in de oven.
Notes
Verwarm de oven voor op 175 graden.;Bij vis uit de vriezer moet de je de vis eerst goed laten ontdooien!!;