2 plakken geitenkaas ( 75 gr. bijv. Bettinne Blanc)
olijfolie
pijnboompitten
1 zakje veldsla met bietjes (AH)
1 bakje balsamicodressing (100 gr. AH)
Instructies
Veeg 2 portobello-champignons schoon met keukenpapier en snijd het harte steeltje aan de onderkant weg. Leg de champignons met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk ze met 1 eetlepel olie.
Zet de schaal ca. 10 cm. onder een voorverwarmde hete grill gedurende ca. 4 minuten.
Keer de champignons en leg er 2 plakken geitenkaas op. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie en laat ze ca. 10 cm. onder de hete grill in ca. 5 minuten goudbruin worden. Verdeel 1 zakje veldsla met bietjes over 2 borden en de leg de gevulde champignons erop.
Besprenkel ze met 1 bakje baslamicodressing en bestrooi ze met geroosterde pijnboompitten.